joomla template

"Борово" София.

Дневна

Представяме Ви интериорен дизайн на дневно пространство – 31.3 м2.

При разговор с клиентите, единодушно решихме да заложим на светлите и чисти тонове – така постигнахме лекота на пространството и създадохме оптически простор Акцентите паднаха на окачените тавани и присъствето на зелен цвят, който беше добре премерен и на точните места.

Решеният в бяло и зелено шкаф зад дивана във всекидневната е функционален с големия си обем, но и ненатежаващ в цялостната подредба на интериора с отворените си рафтове. Кухнята  съдържа всички необходими уреди нужни за домакинята – пералнята и  хладилника са вградени и по никакъв начин не нарушават визията и, а фурната и микровълновата са монтирани в колона и придават стил и елегантност. Решена е в светли цветове – беж и бяло, а за колорит използвахме стъкло, пръснато в зелен цвят за кухненския гръб. Изискване на клиентите беше да има и бар, който със своя стилен дизайн не натежава, а придава усещането за лукс. Плотовете на кухнята и бара са с технически камък.

Отделянето на кухнята от дневната в този интериорен проект постигнахме чрез ТВ модул, който с изключителния си дизайн по никакъв начин не смалява простра. Функционалността му е от основно значение – на въртяща се стойка, телевизорът лесно може да бъде завъртян и гледан от дивана, или от трапезарната маса, според желанието на клиента. Трапезарната и холната маси в бял лак и красиви заобляния, допринася за въздушността на дизайна.

Насладете се :

Спалня

Конктретно в тази спалня, изискване на клиентите беше присъствието на лилавия цвят. Интериорния дизайн на спалнята е решен в светли тонове. Ефектният откачен таван с нежни заобляния и ефектно скрито осветление е решен с декоративна мазилка с отразяващ ефект, който дава простор и въздушност на помещението. Стените са в нежен млечно – лилав цвят. Акцент в помещението е дизайнерското решение на стенните панели, които започват от нощните шкафчета, елегантно продължават и се “вливат” красиво в окачения таван.Задължително беше присъствието на тоалетка, която с функционалността и елегнатността си се превръща в уникален и задължителен елемнт за всяка една дама.Тоалетката предвидливо е решена с функционални разделители, които решават проблема с вечното търсене на любимите обеци, гривни, фиби и т.н…
Мебелите са решени изцяло с МДФ боя гланц.Спалнята – облечена с еко кожа. Гардеробите са с плъзгащи механизми.
Под – ламиниран паркет.

Детска

Често твърде ентусиазираните бъдещи родители попадат в плен на собствените си представи за „сладка” бебешка стая, дори тематично декорирана под знака на любима детска приказка или анимация. Определено една такава стая дава свобода на въображението.

Ето и нашето предложение за интериорен дизайн на бебешка стая :


Антре

Share