joomla template

Дневна "Борово"

Представяме Ви интериорен дизайн на дневно пространство – 31.3 м2.

При разговор с клиентите, единодушно решихме да заложим на светлите и чисти тонове – така постигнахме лекота на пространството и създадохме оптически простор Акцентите паднаха на окачените тавани и присъствето на зелен цвят, който беше добре премерен и на точните места.

Решеният в бяло и зелено шкаф зад дивана във всекидневната е функционален с големия си обем, но и ненатежаващ в цялостната подредба на интериора с отворените си рафтове. Кухнята  съдържа всички необходими уреди нужни за домакинята – пералнята и  хладилника са вградени и по никакъв начин не нарушават визията и, а фурната и микровълновата са монтирани в колона и придават стил и елегантност. Решена е в светли цветове – беж и бяло, а за колорит използвахме стъкло, пръснато в зелен цвят за кухненския гръб. Изискване на клиентите беше да има и бар, който със своя стилен дизайн не натежава, а придава усещането за лукс. Плотовете на кухнята и бара са с технически камък.

Отделянето на кухнята от дневната в този интериорен проект постигнахме чрез ТВ модул, който с изключителния си дизайн по никакъв начин не смалява простра. Функционалността му е от основно значение – на въртяща се стойка, телевизорът лесно може да бъде завъртян и гледан от дивана, или от трапезарната маса, според желанието на клиента. Трапезарната и холната маси в бял лак и красиви заобляния, допринася за въздушността на дизайна.

Насладете се :

Share